Kategorite kryesore te Punesimit

Ju Regjistroni CV-ne, ne ju gjejme punen, me pagen dhe kushtet qe doni Ju!

Kompanite & Kerkesa per pune

Regjistrohu si Biznes dhe zgjidhni punonjesit si i doni Ju!

 • I. S

  Banimi: Tirane
  21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
  Eksperience: 1 Vite Preferoj pune me te gjitha oraret Paga:400 Euro/Ne muaj


  Arsimi: Universitet BCH Flet: English(B2 Njohje e Avancuar) ()

 • K. M

  Banimi: Tirane
  Rruga e Durresit/Zogu i zi

  Shites/e 10/10

  Eksperience: 16 Vite Preferoj pune me te gjitha oraret Paga:450 Euro/Ne muaj

  Kamarier/e 8/10

  Eksperience: 8 Vite Preferoj pune me te gjitha oraret Paga:400 Euro/Ne muaj
  Eksperience: 12 Vite Preferoj pune me te gjitha oraret Paga:500 Euro/Ne muaj


  Arsimi: Master Shkencor MsC Flet: Greek(C2 Shkelqyer) English(C1 Shume mire)

 • I. V

  Banimi: Tirane
  Zone Periferike

  Teknik IT 3/10

  Eksperience: 2 Vite Preferoj pune me kohe te plote i brendshem Paga:450 Euro/Ne muaj
  Eksperience: 0 Vite Preferoj pune me kohe te plote i brendshem Paga:450 Euro/Ne muaj
  Eksperience: 1 Vite Preferoj pune me kohe te plote i brendshem Paga:500 Euro/Ne muaj


  Arsimi: Universitet BCH Flet: () ()

 • E. K

  Banimi: Fier
  Qender

  Elektricist 10/10

  Eksperience: 9 Vite Preferoj pune me te gjitha oraret Paga:350 Euro/Ne muaj


  Arsimi: Shkolle profesionale Flet: Albanian(C2 Shkelqyer) English(A2 Njohje Elementare)

 • D. B

  Banimi: Tirane
  Ali Demi/Tregu Elektrik
  Eksperience: 4 Vite Preferoj pune me te gjitha oraret Paga:400 Euro/Ne muaj
  Eksperience: 0 Vite Preferoj pune me te gjitha oraret Paga:600 Euro/Ne muaj


  Arsimi: Master Shkencor MsC Flet: English(A2 Njohje Elementare) Greek(A2 Njohje Elementare)

 • D. M

  Banimi: Tirane
  Don Bosko

  Mesues 1/10

  Eksperience: 0 Vite Preferoj pune me te gjitha oraret Paga:300 Euro/Ne muaj


  Arsimi: Universitet BCH Flet: English(B1 Njohje e mire) German(A2 Njohje Elementare)

 • A. N

  Banimi: Tirane
  Kodra e Diellit
  Eksperience: 22 Vite Preferoj pune me te gjitha oraret Paga:1500 Euro/Ne muaj


  Arsimi: Universitet BCH Flet: English(B1 Njohje e mire) Italian(B1 Njohje e mire)

 • E. G

  Banimi: Tirane
  Zone Periferike

  Mesues 1/10

  Eksperience: 0 Vite Preferoj pune me te gjitha oraret Paga:400 Euro/Ne muaj


  Arsimi: Master Profesional Flet: English(B1 Njohje e mire) ()

 • M. H

  Banimi: Tirane
  21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
  Eksperience: 4 Vite Preferoj pune me te gjitha oraret Paga:500 Euro/Ne muaj


  Arsimi: Gjimnaz ose Mesme profesionale Flet: English(B1 Njohje e mire) Italian(B2 Njohje e Avancuar)

 • G. M

  Banimi: Tirane
  Kamez/Paskuqan/Babrru
  Eksperience: 5 Vite Preferoj pune me kohe te plote i brendshem Paga:350 Euro/Ne muaj
  Eksperience: 6 Vite Preferoj pune me kohe te plote i brendshem Paga:300 Euro/Ne muaj


  Arsimi: Gjimnaz ose Mesme profesionale Flet: Greek(B2 Njohje e Avancuar) German(B1 Njohje e mire)

Puneso kandidatin e duhur!

Permes platformes njoftimepune.com, biznesi juaj arrin te gjeje njerezit me te kualifikuar qe kerkoni ne pozicionin e punes. Ju keni mundesine te shikoni CV e kandidateve per pozicionin vakant qe ju nevojitet, si dhe pershtypjet per individin ne aspektin profesional. Pasi zgjidhni punonjesin ne gamen e madhe te CV te kandidateve, ju i propozoni per nje oferte pune, me kushte te leverdisshme per te dyja palet. Mos humb me shume kohe dhe regjistrohu!

Regjistrohuni si Kompani

Si te punesoheni?

Pasi te regjistroheni si punekerkues, plotesoni CV me te dhenat tuaja deri ne 3 profesionet qe arrini te beni me mire si dhe kohen qe preferoni, part-time, full-time, paradite pasdite etj. CV juaj do te publikohet online ne forme anonime, pa te dhena personale, pa kontakte. Kompanite pasi te lexojne CV tuaj te bazuar ne informacionet dhe aftesive profesionale ju dergojne nje oferte pune. Pasi te merrni onformacionet rreth kompanise, Ju vendosni nese e pranini apo jo oferten. Ne momentin qe pranoni, kompania mund te marri CV tuaj te kompletuar.

works

Regjistrohu

works

Krijo CV

Merr oferta pune