E. A (21 Vjece)

Mosha: 21 Vjece
Banimi: Tirane
Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio

Profesioni: Konsulent Sigurimi / Broker 2/10

Eksperience: 1 Vite Preferoj pune me kohe te plote i brendshem Paga:350 Euro/Ne muaj


Arsimi: Universitet BCH Flet: English(C1 Shume mire) Spanish(B2 Njohje e Avancuar)

M. C (48 Vjec)

Mosha: 48 Vjec
Banimi: Tirane
21 Dhjetori/Rruga e Kavajes

Profesioni: Konsulent Sigurimi / Broker 10/10

Eksperience: 8 Vite Preferoj pune me kohe te plote i brendshem Paga:600 Euro/Ne muaj

Profesioni 2: Pergjegjes arkive dhe protokolli 10/10

Eksperience: 18 Vite Preferoj pune me kohe te plote i brendshem Paga:500 Euro/Ne muaj

Profesioni 3: Sekretar/e 10/10

Eksperience: 26 Vite Preferoj pune me kohe te plote i brendshem Paga:500 Euro/Ne muaj


Arsimi: Universitet BCH Flet: Italian(C1 Shume mire) English(B2 Njohje e Avancuar)

A. S (22 Vjece)

Mosha: 22 Vjece
Banimi: Tirane
21 Dhjetori/Rruga e Kavajes

Profesioni: Inxhinier elektrik 1/10

Eksperience: 0 Vite Preferoj pune me kohe te plote i brendshem Paga:400 Euro/Ne muaj

Profesioni 2: Konsulent Sigurimi / Broker 2/10

Eksperience: 1 Vite Preferoj pune me kohe te plote i brendshem Paga:600 Euro/Ne muaj


Arsimi: Master Shkencor MsC Flet: English(B2 Njohje e Avancuar) Italian(B2 Njohje e Avancuar)