E. X. (29 Vjec)

Tirana, 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes

4.9

About Me

Arsimi: (Clinical Psychology , 2023) Flet: English() Italian()

Punesimi Aktual:

Mosha: 29 Vjec

Skills

Profesioni - 3/10


Eksperience

3 Vite

Vleresime per Profesionalizem

/10

Vleresime per Korrektese

0

Vleresime per Etiken

0

0/10

Pranoj page minimale: 450 Euro/

Per te derguar oferta duhet te Regjistroheni dhe me pas krijoni profilin e biznesit tuaj per te kerkuar punonjes!
Kosto e kontaktit: 6.6 Euro
Paga
*Kujdes: Pasi ju te dergoni oferten per nje mundesi punesimi, kandidati mund te vendos nese e pranon apo jo oferten tuaj. Ne momentin e pranimit, ju do te keni automatikisht akses ne te gjitha te dhenat e profilit. Ju do te jeni pergjigjes nese keqperdorni keto te dhena.

Profesioni - 3/10


Eksperience

7 Vite

Vleresime per Profesionalizem

/10

Vleresime per Korrektese

0

Vleresime per Etiken

0

0/10

Pranoj page minimale: 500 Euro/

Per te derguar oferta duhet te Regjistroheni dhe me pas krijoni profilin e biznesit tuaj per te kerkuar punonjes!
Kosto e kontaktit: 8.6 Euro
Paga
*Kujdes: Pasi ju te dergoni oferten per nje mundesi punesimi, kandidati mund te vendos nese e pranon apo jo oferten tuaj. Ne momentin e pranimit, ju do te keni automatikisht akses ne te gjitha te dhenat e profilit. Ju do te jeni pergjigjes nese keqperdorni keto te dhena.

Si funksionon platforma per bizneset?

Nese ju jeni nje biznes dhe kerkoni punonjes, pasi te regjistroheni ne platforme mund te kerkoni sipas profileve dhe pasi te zgjidhni profilin e kerkuar, ju mund ti dergoni nje oferte pune sipas pages minimale te kerkuar ose me te larte.
 • ✔ Pasi te keni derguar oferten, prisni konfirmimin
 • ✔ Ne momentin e aprovimit, ju paguani koston e kontaktit. Nese nuk pranohet oferta, nuk paguani.
 • ✔ Nese punemarresi e pranon kerkesen tuaj, juve do ju shfaqen te gjitha te dhenat e punemarresit si dhe kontaktet
 • ✔ Ne sistem ju mund te skeduloni takime per interviste si dhe te menaxhoni ecurine e intervistave.
 • ✔ Brenda 30 diteve ju dhe punemarresi duhet te lini pershtypje per njeri-tjetrin.

Si funksionon platforma per punemarresit?

Nese jeni ne kerkim te nje pune te mire paguar apo praktike pune, pasi te regjistroheni falas ne platforme ju mund te merrni oferta pune nga biznese te ndryshme pa qene nevoja te kerkoni per pune gjithandej.
 • ✔ Pasi te jeni regjistruar, plotesoni cv tuaj deri ne 3 profesione te ndryshme dhe prisni aprovimin nga stafi.
 • ✔ Ju do te merrni njoftim ne email, whatsapp apo sms sa here qe ka nje oferte pune per ju si dhe pagen e ofruar per punen.
 • ✔ Ju mund te vendosni nese e pranoni apo jo oferten e punes.
 • ✔ Pasi te keni pranuar oferten, kompania ju kontakton dhe ju skedulon takim per intervisten dhe detajet e punes.
 • ✔ Brenda 30 diteve ju dhe punedhenesi duhet te lini pershtypje per njeri-tjetrin.
 • ✔ Ne interviste mundohuni te lini pershtypje te mire edhe nese nuk bini dakort, sa me shume pershtypje te mira te lene per ju, as me shume oferta pune do te keni.